Product was successfully added to your shopping cart.

Combi Outlet Coax + 1x RJ11, retourgeschikt voor cai Tv en Sat.

Schrijf de eerste review over dit product

Beknopte omschrijving

Combi Outlet Coax + 1x RJ11, retourgeschikt CAI/SAT kleur wit (RAL9010) inbouw/opbouw.Met deze combi-outlet kunt U meerdere aansluitingen combineren in een contactdoos. Waar voorheen meerdere inbouwdozen nodig waren kunt U deze samenvoegen in een doos. In combinatie met de Coax/UTP kabel kunt U deze verbinding realiseren. U kunt er ook voor kiezen om een coax en een telefoonkabel apart te leggen natuurlijk.


Deze coax contactdoos met telefoonaansluiting ( Combioutlet ) bevat een RJ11 aansluiting voor bijvoorbeeld een telefoon of fax, en een radio/televisie (coax) f-connector aansluiting. De f-connector aansluiting is als het ware een f-connector doorvoer/koppelstuk dus vrij van overige techniek, waardoor deze geschikt is voor zowel cai als satteliet en andere coaxiale toepassingen zoals camerabeveiliging en stereo doeleinden.
Deze doos is icm de meegeleverde opbouwrand (zie foto's) zowel voor opbouw als inbouw te gebruiken. 


Combi Outlets.
Vanuit de meterkast waar veelal het modem geplaatst is, maar ook het CAI signaal binnen komt kunt U zowel een telefoon kabel als ook de COAX kabel door een buis trekken naar de gewenste locatie (bijvoorbeeld de werkkamer). Beide kabels sluit U aan op een Combi Outlet
Deze Coax contactdoos met telefoonaansluiting is retourgeschikt en past daarom perfect in een retourgeschikt antennesysteem.


 


LET OP: Dit betreft een contactdoos met RJ11 (telefoon)aansluiting, deze is niet geschikt voor gebruik van een netwerk op een PC, hiervoor gebruikt u deze combi outlet of een van onze andere wandcontactdozen.

Excl. BTW: € 18,97 Incl. BTW: € 22,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

  • Koop 5 voor € 17,31 (€ 20,95 incl. BTW) per stuk. en bespaar 9%
  • Koop 10 voor € 15,66 (€ 18,95 incl. BTW) per stuk. en bespaar 18%

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 18,97 Incl. BTW: € 22,95
www.utptang.nl
is onderdeel van
> JMS Products Nederland